Fødsel

Lyt med på Fødselsberetninger

I Mamas podcastserie Fødselsberetninger kommer vi med helt fra første ve til det ristede brød, når en række vidt forskellige mødre deler deres helt personlige fødselsberetninger.

Det kan være en thriller, et eventyr – og en gang i mellem er det lidt af en gyser. Og ofte er det lidt af det hele: At føde et barn. For når vi skal bringe det her lille, nye menneske til verden, kræver det kræfter, vi ikke anede, vi havde. Og en gang imellem hjælp, vi ikke regnede med, at vi ville få brug for. 

Hør de 3 første episoder her:

Lyt til flere Fødselsberetninger her

Hvad er podcast?

En podcast er et radioprogram eller en lydfil, du kan lytte til fra din smartphone, computer og tablet. Det kræver blot, at du har et program – fx en app - at afspille igennem. DR og Radio24syv er nogle af de største spillere på podcastmarkedet; både med unikt indhold, men også deres flowprogrammer er tilgængelige som podcast. Det er enormt smart, fordi du så kan lytte til det, lige når det passer dig. 

Der findes efterhånden et utal af podcasts, og der kommer hele tiden flere til. Om du er til lydbøger, krimier, debatter, kulturstof eller Mads og Monopolet, er der med garanti også noget, der falder i din smag.

LÆS OGSÅ: 7 podcasts om barsel, graviditet og baby

Sådan lytter du med

De fleste podcast-brugere lytter til indhold på mobile enheder, og ejer du en iPhone eller iPad, har du formentlig app'en 'Podcasts' liggende i forvejen. Ejer du en Mac-computer, kan du lytte til podcasts gennem iTunes. 
Du kan finde det indhold, du søger, på flere forskellige måder. Enten bruger du blot søgefunktionen, hvis du ved nogenlunde, hvad du leder efter. Er du blot på jagt efter inspiration, kan du lede under Kategorier, Udvalgte podcasts og Populære podcasts. 
Når du har fundet den udsendelse, du gerne vil høre, klikker du blot på 'Afspil', og du er nu i gang med underholdningen. 
 
Fra en anden smartphone kan du hente en app til at høre podcasts på i GooglePlay - og på samme måde finde det frem, du gerne vil høre, og trykke 'Afspil'.
 
Du kan også altid finde Mamas podcast på mama.dk/podcast - her trykker du bare på play på den episode, du gerne vil høre.