Familieliv

10 Instagramprofiler, der er dejligt uperfekte

Ligner jeres hjem somme tider noget, der er sprunget i luften? Og synes du somme tider, det ser ud til, at andre forældre har MEGET mere styr på forældrerollen, end du selv har? Eller mangler du bare et godt grin? Find det hele her – redaktionen har nemlig samlet 10 Instagramprofiler, der er dejligt genkendelige

Har du prøvet at balancere op til hoveddøren med bæreposerne i den ene hånd og bleer og barn i den anden efter en mildest talt lang dag på kontoret? Og derefter skulle skifte ble, mens du klæder om til aftenens middag? Og se dig selv i spejlet og opdage, at dit hår er uglet og din mascara sidder nede på kinderne?

Så er du ikke alene! Vi har samlet 10 Instagramprofiler, du skal følge som forælder, hvis du har brug for trøst, et godt grin eller bare en lille pause fra hverdagen.

@migogmintinderbaby

Alexandra Staffensen står bag Instagramprofilen @migogmintinderbaby, som handler om at være ung alenemor og gå fra byture til bleskift på meget kort tid. Følg @migogmintinderbaby, hvis du føler dig lidt alene med udfordringerne som mor – og hvis du bare gerne vil se på de dejlige billeder af Alexandras nuttede søn, Elliot.

 

@jegfinderselvud

De fine streger og sjove tekster på profilen @jegfinderselvud var egentlig tiltænkt familiefædre, som kunne finde et fællesskab i at være, ja, trætte. Følg med, hvis du også nogle gange har brug for at skifte puslebordet ud med et pusterum. Vi er i hvert fald ret glade for de humoristiske tegninger – som i den grad er til at relatere til!

LÆS OGSÅ: 7 podcasts om graviditet, barsel og baby, du skal lytte til 

 

@hello_sofie

Selvom det at blive forælder er noget af det mest fantastiske i verden, er det altså ikke kun store smil og søde selfies. Det ved Sofie Bøcher Lindquist, som er kvinden bag @hello_sofie. Mellem de totalt nuttede billeder af sønnen Gustav ligger der også beviser på, at morgenhår, sure miner og hormoner også eksisterer! Følg med for at opdage, at du ikke er alene med frustrationerne – og selvfølgelig også glæderne.

 

@kidsdoingthings

Hvis du er lidt i tvivl om, hvorvidt det kun er dine børn, der indimellem gør vanvittigt sjovet ting, så kast et blik på @kidsdoingthings. Der findes åbenbart ingen grænser for, hvad børn kan finde på – og du kan følge med alle deres sjove, søde og mærkelige udskejelser her!

@sanneagersnap

Kender du det med at scrolle sig vej ned over perfekte Instagramprofiler med perfekte mødre og perfekte børn i perfekte – rene! – kjoler? Så skal du besøge @sanneagersnap, hvor der både er plads til nuttede babybilleder, men også til kriser a la tis i sofaen og syge børn. På Sanne Bisp Agersnaps tilhørende blog af samme navn kan du finde refleksioner om børn, graviditet og fødsel og om livet som mor i det hele taget.

LÆS OGSÅ: Du ved, du er mor, når...

 

@petra.nagel

Kunne du heller ikke stå for søde Petra i DR-programmerne, hvor hun rejste rundt i jagten på datinglivet, på kærligheden til sin krop og på viden om moderrollen? Så skal du følge hende på Instagramprofilen @petra.nagel, som er spækket med sjove og eftertænksomme kommentarer, men især af dejlige babyfotos. Dem bliver vi i hvert fald helt glade i låget af!

 

@mmleilange

Mette Marie Lei Lange begyndte at blogge, da hun gik på barsel, og på hendes Instagramprofil finder du både masser af farverige hverdagsbilleder og tanker om tvillingerne, hun kalder ”krapylerne”. Følg @mmleilange og få et ærligt indblik i, hvordan det er at være mor til tvillinger.

@boernetanker

@boernetanker har lidt af det hele: Ærlige billeder og tegninger, cykelture og forældrepolitik, hverdagspoesi og refleksioner om at være mor, om at være pædagog, og om alle de følelser, der findes indimellem. Følg med for at få hele pakken. Altså børnepakken.

LÆS OGSÅ: Du bliver klogere af at få børn

@canabuttenschon

Måske har du i forbindelse med din graviditet anskaffet dig bogen ”40 uger efter” – og så kender du alt til Cana Buttenschøn. Hvis ikke, så følg @canabuttenschon på Instagram og bliv inspireret af Cana, hvis liv i hvert fald ikke er blevet mindre spændende og oplevelsesrigt, efter hun har fået børn! Og så er de to krølhårede unger Jens og Peter ikke til at stå for!

@sofielinde1

Når du kan bruge din gravide mave som kopholder, og der så småt begynder at dukke dobbelthager op på dine selfies, skal du vide, at det er HELT normalt – beviset kan du finde på @sofielinde1. Her finder du livet som mor portrætteret med alle de overraskelser og glæder, der følger med. Og hvis du skulle være ligeglad med det, kan du jo altid følge for at se på billeder af skønne Trine.

LÆS OGSÅ: 7 nye babygadgets

Læs mere om: