Shopping

23 pusletasker, vi GODT vil ses med!

Pusletasken skal være rummelig, nem at rengøre og have mange lommer. Der er mange kriterier til pusletasken, men frem for alt skal den IKKE ligne en pusletaske! Her er 23 af slagsen, du rent faktisk gerne vil ses med...

Skal du til at være forælder, har du sikkert mange ting på indkøbslisten – deriblandt en pusletaske, som selvfølgelig skal være funktionel, og som du kan være bekendt at vise dig ude med! Men hvad er ellers vigtigt, når du skal kamuflere bleer og babymos? Skal tasken være stor eller lille, skal den være rumopdelt, og hvad er dit budget?

 

Vi har samlet 23 flotte pusletasker, som opfylder forskellige krav til rummelighed og funktioner. Se dem i galleriet nedenfor og læg mærke til, hvilke funktioner, der er vigtige for dig.

Men hvad skal du kigge efter, når shoppingturen går til pusleland? Her på redaktionen er det helt klart et kriterie, at pusletasken IKKE ligner en pusletaske! Med andre ord skal vi kunne bruge den, når børnene bliver større. Så designet er vigtigt, men der er også en række funktioner, vi kigger efter, når vi skal finde den perfekte pusletaske.

 

LÆS OGSÅ: Barnevogn eller bæresele? Her er der flest fordele! 

 

Vores tips til, hvad du skal købe en pusletaske:

1. PLADS 

Den skal være tilpas fyldig, så indholdet ikke ligger i en bunke, men heller ikke så stor, at tasken fylder alt for meget og er alt for tung.

 

2. RUM

Den skal have MASSER af rum, så det er nemt at finde både store og små ting. Og så må der gerne være lommer til sutter, vådservietter, babycremer, bleposer og ekstra tøj.

 

3. PUSLEUNDERLAG

Det vigtigste ved en god pusletaske er et pusleunderlag, som kan rengøres nemt – enten i vaskemaskinen eller med en klud. Det er smart, hvis selve tasken kan foldes helt ud, så man kan bruge den til at pusle på også.

 

4. LYNLÅS

Den skal være let at komme i med én hånd, så en lynlås, der er nem at lyne op, er en god idé.

 

5. JUSTERBAR REM

Det er vigtigt, at pusletasken kan hænge over skulderen, så du har hænderne fri til at bære dit barn – men også at remmen kan justeres og hænge på barnevognen.

 

6. UNISEX

Pusletasken må meget gerne være designet sådan, at den kan bruges af både mor og far.

 

7. TERMOLOMME

Det er vigtigt for hygiejnen, at sutteflasken har sin egen lomme eller pose i tasken.  Det er et stort plus, hvis lommen er termoisoleret, så flasken holder temperaturen.

 

8. LYS I STOFFET

Det er en fordel, hvis pusletaskens inderside er lyst i stoffet, så det er nemt at finde tingene i den.

 

Galleri: 23 pusletasker, vi GODT vil ses med!

LÆS OGSÅ: 3 apps, du bør kende, før du køber dig fattig i babyudstyr

Læs mere om: