Mad
21. februar 2018

Tun-tataki med ærtespirer

”Tabemashou” betyder ”lad os spise” på japansk, og det er lige akkurat, hvad man får lyst til, når man ser en frisk tun-tataki. Her får du opskriften på tun-tataki med ærtespirer
Af: Timm Vladimir
tun

Foto: Columbus Leth

Tun-tataki med ærtespirer

Tid: 15 minutter Antal personer: 4 (som forret) DET SKAL DU BRUGE 350-400 g fersk tun af sushikvalitet 4 spsk. ponzu 1-2 tsk. sesamolie
3 forårsløg 1 frisk rød chili 50 g ærtespirer shisokarse PRØV OGSÅ: Tun-frikadeller med rodfrugtchips og chilimayo Opskrift - sådan laver du tun-tataki med ærtespirer Steg tunen i ca. 15 sekunder på hver side på en meget varm (grill)pande. Skær den i tynde skiver, og læg skiverne på et fad eller på tallerkener. Dryp med ponzu og sesamolie. Top med fintsnittet forårsløg, finthakket chili, ærtespirer og shisokarse. Servér straks

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.