![https://imgix.femina.dk/media/349877a8ce2a4fcbb0d667f1b6f53697.jpg](https://imgix.femina.dk/media/349877a8ce2a4fcbb0d667f1b6f53697.jpg?auto=format,compress&fit=min&fp-x=0.5&fp-y=0.5&ar=414:548)
Tofu og grøntsager i rød karry
8. november 2010150 g fast tofu i terninger
olie til stegning
3 spsk. rød karrypasta
(eller efter smag)
1 tsk. sukker
200 ml kokosmælk
3 spsk. limesaft
2 spsk. fiskesauce
ENDVIDERE:
½ lille hvidkål i grove terninger
3 gulerødder i skrå skiver
TILBEHØR:
kogte ris, gerne grove
100 g ristede cashewnødder
½ bundt plukket koriander
Rist tofuen i olie i en varm wok i ca. 5 minutter, til den har fået lidt farve. Tag den op, og rist den røde karrypasta i wokken i 1 minuts tid. Tilsæt sukker, kokosmælk, limesaft og fiskesauce, og lad saucen boble i 5 minutter. Kom hvidkål og gulerødder i, og lad det hele boble i yderligere 3-5 minutter. Kom tofu i, og smag til.
Anret karryen på ris, og top med cashewnødder og koriander.
TIP: Tofuen kan udelades eller evt. erstattes af kylling.
NB: Sæt 1½ dl kikærter i blød til fredag.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/02404624f9f54c3b9d831b5ec9caecc3.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/02404624f9f54c3b9d831b5ec9caecc3.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/2099ec6facc346178f1d3471b96f7247.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/2099ec6facc346178f1d3471b96f7247.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/af7af76f05674030a0c6988343489b80.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/af7af76f05674030a0c6988343489b80.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/9e309821d6d846e7ba3115dfc381fe21.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/9e309821d6d846e7ba3115dfc381fe21.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)