Mad

Tempurakylling

af Louisa Lorang 14. juni 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er skøn tempuraskylling. Få opskriften her

OBS! Der har desværre sneget sig en fejl ind i opskriften i bladet - du skal bruge 2½ dl iskoldt vand - ikke ½ dl. Vi beklager fejlen.2 kyllingebryster1 æg2½ dl iskoldt vand2½ dl hvedemelrigelig olie til stegning, f.eks. jordnødde- eller vindruekerneolieflagesaltENDVIDERE:250 g grønne aspargessaltTILBEHØR:kogte ris, gerne grovesød chilisaucelimebådeSkær kyllingen i strimler, ca. 16 stykker i alt. Pisk æg, vand og mel, det må gerne klumpe lidt. Varm olien i en wok eller en gryde. Vend kyllingestykkerne i dejen, og kom dem i den varme olie. Steg, til kødet er gennemstegt og kommer op til overfladen. Lad dem dryppe af på en rist, og drys med salt.Knæk den nederste, træede del af aspargesene, og damp dem i letsaltet vand i et par minutter. Servér straks kylling med asparges, ris, chilisauce og lime.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER