Mad
20. september 2012Tagliolini med svampe
Opskrift: Hurtigere aftensmad findes ikke, og så smager den fantastisk
Af: Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Tagliolini med svampe (Tid: 10 min.)
Ingredienser
400 g svampe, gerne kantareller
4 spsk smør
Salt, peber
500 g tagliolini eller anden pasta
75 g parmesan
Estragon
1 øko- eller ubehandlet citron
Fremgangsmåde
Børst svampene og rist dem i rigeligt smør på panden med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra og vend pastaen på panden med smør og svampe.
Tilsæt revet parmesan, hakket estragon og smag til med citronskal og -saft, salt og peber og servér straks.
LÆS MERE: Skal du lave mere hurtig-mad, så prøv pasta med pesto. Se opskriften her
Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.