
1. Pil løget, hak det fint, og steg det i olie på en pande, til det er klart. Tilsæt spidskommen, paprika og oksekød, og lad det stege i
5 minutter, til kødet er brunet. Vend brun farin og eddike sammen med kødet. Tilsæt flåede tomater og tomatpuré, og lad det stege i 6-7 minutter.
2. Ananassalsa: Skær skrællen af ananassen; skær den i kvarter på langs, og skær den hårde stok i midten væk. Skær ananassen i små tern. Pil rødløget, og skær det i fine tern. Hak korianderen. Bland ananas, løg og koriander i en skål.
3. Servering: Lun tacoskallerne i ovnen efter anvisningen på pakken. Anret med oksekød og ananassalsa, og top med cremefraiche.
TIP: Stil tabascosauce eller sambal oelek frem på bordet, så hver især selv kan dryppe det over sine tacos.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Frikadeller med sprøde kartofler og vintersalat - Få opskriften her
Tirsdag: Bagt laks og quinoasalat med spinat, avocado og grapefrugt - Få opskriften her
Torsdag: Fivespice-kylling med sprødstegt broccoli og ris - Få opskriften her
Fredag: Nakkefilet med fennikel, kartofler og appelsin - Få opskriften her