
Svinekoteletter med chilisauce og stegte peberfrugter

Foto: Stine Christiansen/Skovdal & Skovdal fotografi
Vælg nu kød fra en glad gris. Det smager bedre og er godt for både miljø og samvittighed.
2 store svinekoteletter, gerne på ben
olie til stegning
chilisauce (fra onsdag)
ENDVIDERE:
2 røde peberfrugter i strimler
2 løg i både
olivenolie til stegning
salt og peber
2 håndfulde koriander
TILBEHØR:
ristede kartofler
Steg koteletterne i olie på en varm pande. Krydr med salt, og chiliolie fra onsdag.
Steg imens peberfrugter og løg i lidt olivenolie på en varm pande. Krydr med salt og peber, og vend de varme grøntsager med koriander lige inden servering.
Servér straks koteletter med peberfrugter og ristede kartofler.
Giv resten af chilisaucen til.
Opskriften er til 2 personer
TIP: Erstat kartoflerne med rodfrugter, hvis du mangler lidt variation.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER




Torsdag