Mad
11. oktober 2012

Svinekoteletter med chilisauce og stegte peberfrugter

Ugens fredagsopskrift er svinekoteletter med chilisauce og stegte peberfrugter. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mad/ugens-madplan/2012/10/1241-madplan/1241-mad-fredag-copy-2.jpg

Foto: Stine Christiansen/Skovdal & Skovdal fotografi

Vælg nu kød fra en glad gris. Det smager bedre og er godt for både miljø og samvittighed.

2 store svinekoteletter, gerne på ben
olie til stegning
chilisauce (fra onsdag)

ENDVIDERE:
2 røde peberfrugter i strimler
2 løg i både
olivenolie til stegning
salt og peber
2 håndfulde koriander

TILBEHØR:
ristede kartofler

Steg koteletterne i olie på en varm pande. Krydr med salt, og chiliolie fra onsdag.
Steg imens peberfrugter og løg i lidt olivenolie på en varm pande. Krydr med salt og peber, og vend de varme grøntsager med koriander lige inden servering.
Servér straks koteletter med peberfrugter og ristede kartofler.
Giv resten af chilisaucen til.
Opskriften er til 2 personer

TIP: Erstat kartoflerne med rodfrugter, hvis du mangler lidt variation.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/8007c48cbb824c329ea55aee30f21b1d.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/0f44f04635b448deb7495591d6033801.jpg

Tirsdag

https://imgix.femina.dk/legacy/media/95e668a7bdd847f78be2171aa18a3800.jpg

Onsdag

https://imgix.femina.dk/legacy/media/058ddbb8e082406a80ff85e4440440e5.jpg

Torsdag

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.