Mad

Svinekoteletter med chilisauce og stegte peberfrugter

af Louisa Lorang 11. oktober 2012
Foto: Stine Christiansen/Skovdal & Skovdal fotografi
Ugens fredagsopskrift er svinekoteletter med chilisauce og stegte peberfrugter. Få opskriften her

Vælg nu kød fra en glad gris. Det smager bedre og er godt for både miljø og samvittighed.

2 store svinekoteletter, gerne på benolie til stegningchilisauce (fra onsdag)

ENDVIDERE:2 røde peberfrugter i strimler2 løg i bådeolivenolie til stegningsalt og peber2 håndfulde koriander

TILBEHØR:ristede kartofler

Steg koteletterne i olie på en varm pande. Krydr med salt, og chiliolie fra onsdag.Steg imens peberfrugter og løg i lidt olivenolie på en varm pande. Krydr med salt og peber, og vend de varme grøntsager med koriander lige inden servering.Servér straks koteletter med peberfrugter og ristede kartofler.Giv resten af chilisaucen til.Opskriften er til 2 personer

TIP: Erstat kartoflerne med rodfrugter, hvis du mangler lidt variation.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag

Onsdag

Torsdag