Mad

Svineburger med barbecuesauce

af Louisa Lorang 20. september 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er svineburger med barbecuesauce. Få opskriften her

COLESLAW:2 spsk. god mayonnaise3 spsk. eddike1 tsk. sukker1 tsk. salt½ tsk. fint revet hvidløgsalt½ spidskål, snittet2 gulerødder i tynde skiverBURGER:400 g hakket svinekød1 lille løg, hakketsaltolie til stegning200 g ketchup1 dl brun farin½ dl eddike2 spsk. chipotle/chilisauce2 burgerbollersprød salat2 tomater i skiver1 rødløg i skiverRør mayonnaise, eddike, sukker, salt og hvidløg sammen. Vend kål og gulerødder med dressingen. Smag til, og lad slawen trække, mens du tilbereder resten.Rør kødet med løg og salt, og form 2 pæne, flade bøffer. Gennemsteg dem i olie på en varm pande. Kog ketchup, farin, eddike og chipotle op i en kasserolle.Anret bøfferne i lune burgerboller med salat, tomat, løg og bar barbecuesauce, og servér straks med slaw til. Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag

Onsdag

Torsdag

Fredag