Annonce
Mad
20. oktober 2009

Suppe af græskar

Som forret skal denne suppe være tynd uden ret meget fyld. Udgør suppen derimod måltidets hovedret, bør den være fyldig og mættende
Af: BT
https://imgix.femina.dk/media/ffdd60fcd0a446a4bb790ad2f2971b1c.jpg

Foto: Colourbox

Opskrift på suppe af græskar

2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
Ingefær efter smag
1½ l vand
800 g hokkaido-græskar
300 g løg
200 g persillerod eller selleri, groftskåret
1 rød peber
Urtesalt/bouillon
Chilipeber
Timian/oregano

Skær græskarret over, og fjern kernerne med en ske; skær græskarret i skiver med skræl. Knust hvidløg og ingefær svitses let i olivenolien. Græskar, selleri/persillerod og løg tilsættes sammen med vand. Når grøntsagerne har kogt i en times tid, blendes suppen og smages til med urtesalt/bouillon samt chilipeber, timian eller oregano. Inden servering pyntes med finthakket rød peber.

Kilde: "Vegetarisk Suppe" af Helle Kofoed

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.