Mad

Stegte nudler og tofu

af Louisa Lorang 10. oktober 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er stegte nudler og tofu. Få opskriften her

75 g brede nudler250 g fast tofulidt olie til stegning2 fed hvidløg i tynde skiver200 g broccoli i små buketter2 tsk. sukker2 æg, piskede4-5 spsk. sojasaft af 1 limefrugt½ bundt forårsløg, hakkede50 g hakkede peanuts

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Lad dem dryppe af i en si.Skær tofuen i terninger, og rist den i lidt olie på en varm pande. Kom hvidløg og broccoli på efter et par minutter. Lad det stege med i 3-4 minutter. Tilsæt sukker og nudler. Skub grøntsager og nudler til side på panden. Kom en smule mere olie på panden, og steg æggene ved siden af grøntsagerne. Bland det hele sammen, og smag til med soja og limesaft. Vend forårsløgene i, og servér straks. Top med peanuts.Opskriften er til 2 personer.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER