Mad

Stegte nudler med tofu og asparges

Ugens mandagsopskrift er stegte nudler med tofu og asparges. Få opskriften her

125 g nudler, gerne udon-
250 g fast tofu
lidt olie til stegning
2 fed hvidløg i tynde skiver
2 æg
1 tsk. sukker
3-4 spsk. soja
1 lille bundt asparges, 250 g
1 bundt forårsløg i skrå skiver
75 g grofthakkede peanuts
TILBEHØR:
1 limefrugt i både
soja
#Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, eller til de er møre. Dræn vandet fra, og skyl med koldt vand.
Skær tofuen i terninger, og rist dem i olie på en varm pande i et par minutter eller 4. Kom hvidløget ved, og lad det stege kort. Skub tofu og hvidløg til side på panden, og slå æggene ud, evt. i lidt mere olie. Rør i dem, så de bliver til røræg, og bland tofuen sammen med det. Kom nudlerne på panden sammen med sukker, soja og asparges. Lad det stege i et par minutter; kom forårsløgene på, og lad det stege i yderligere et minuts tid. Vend peanuttene i, smag til med sukker og soja, og servér straks med limebåde og ekstra soja til.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Læs mere om: