Mad
16. september 2009Squashfrikadeller med pasta og pesto
Tid: Ca. 40 min.500 g revet squash1 finthakket løgSalt, peber75 g fuldkornshvedemel4 spsk havregrynOlie til stegningTilbehør:Kogt pasta vendt med
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
Tid: Ca. 40 min.
500 g revet squash
1 finthakket løg
Salt, peber
75 g fuldkornshvedemel
4 spsk havregryn
Olie til stegning
Tilbehør:
Kogt pasta vendt med pesto
Evt. salat
Læg den revne squash i en sigte og knug den fri for det meste af væden over en skål, så du kan gemme væden.
Bland squash med løg i en stor skål og tilsæt det øvrige.
Bliver farsen for tør, kan man tilsætte lidt af væden fra squashen. Steg frikadellerne i olie på en pande, til de er gyldenbrune og færdige.
Servér squashfrikadellerne med friskkogt pasta vendt i pesto og evt. med en skål salat til.