Mad
16. september 2009

Squashfrikadeller med pasta og pesto

Tid: Ca. 40 min.500 g revet squash1 finthakket løgSalt, peber75 g fuldkornshvedemel4 spsk havregrynOlie til stegningTilbehør:Kogt pasta vendt med
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
https://imgix.femina.dk/media/b73845b7243d412bbffdc47b2153e022.jpg

Tid: Ca. 40 min.

500 g revet squash
1 finthakket løg
Salt, peber
75 g fuldkornshvedemel
4 spsk havregryn
Olie til stegning

Tilbehør:
Kogt pasta vendt med pesto
Evt. salat

Læg den revne squash i en sigte og knug den fri for det meste af væden over en skål, så du kan gemme væden.

Bland squash med løg i en stor skål og tilsæt det øvrige.

Bliver farsen for tør, kan man tilsætte lidt af væden fra squashen. Steg frikadellerne i olie på en pande, til de er gyldenbrune og færdige.

Servér squashfrikadellerne med friskkogt pasta vendt i pesto og evt. med en skål salat til.

Læs også