Mad
1. juli 2010Spidskålssalat med gorgonzola, valnødder og blåbær
Vi ved, at gorgonzola og valnødder klæder hinanden. Men prøv at blande det med spidskål og drysse med blåbær – uhmm. Salaten kan serveres som tilbehør til al slags kød.
Af: Lynn Andersen
Foto: Bjørn Jakobsen
TID: 25 min.
Til 4 personer
Prøv også:
Cannelloni med pancetta og gorgonzola Vandmelonsalat med solbær-vinaigrette Hindbær- og valnøddesalat med feta Tykke pandekager med hyldeblomst-marinerede blåbær1 lille spidskål
100 g gorgonzola
1 dl olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
50 g valnødder
100 g blåbær
Skær spidskålen i tynde strimler.
Bland en dressing af gorgonzola, olie og eddike og smag til med salt og peber.
Hæld dressingen over spidskålen og bland godt.
Drys med halve valnødder og blåbær.
Serveres som tilbehør til al slags kød.