Spaghetti med rejer og basilikum
Foto: Anders Schønnemann
250 g spaghetti
salt
3 fed hvidløg i tynde skiver
¼ dl olivenolie
125 g store rejer (frosne fra bæredygtigt opdræt)
fintrevet skal af 1 økologisk
citron
salt og peber
½ bundt basilikum, hakket
50 g ristede pinjekerner
TILBEHØR:
100 g blandet salat
olie og eddike
Kog spaghettien i rigeligt, saltet vand, til den er al dente. Dræn vandet fra, men gem lidt.
Rist imens hvidløgsfeddene i olie i en dyb pande eller stor gryde. Kom rejer og spaghetti i, og lad det koge op. Tilsæt citronskal og ca. ½ dl kogevand fra pastaen. Smag til med salt og peber. Tag panden af varmen, og vend basilikum og pinjekerner i. Servér straks med salat som tilbehør.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER