Mad

Snydepizza med figner, mascarpone og parmaskinke

af Louisa Lorang 18. oktober 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er snydepizza med figner, mascarpone og parmaskinke. Få opskriften her

Top-favorit!!! Er du ikke til fladbrøds-pizza, men gerne til lynhurtig-hjemmelavet-aftensmad, kan du måske lokke en færdig dej ud af din pizzamand.2-4 store fladbrød¼ dl olivenolie2 fed hvidløg, knust250 g mascarpone1 tsk. fintrevet økocitronskal6 friske figner i kvarterlidt olivenoliesalt100 g rucolalidt citronsaftca. 75 g parmaskinkepeberForvarm ovnen og to bageplader til 240° (eller så varmt som muligt).Rør olien med hvidløg, og pensl fladbrødene med olien. Fordel mascarpone, citronskal og figner på pizzaerne; dryp med olivenolie, og krydr med salt. Bag pizzaerne på varme plader, evt. én ad gangen, i 6-9 minutter, eller til de er gyldne. Top med rucola vendt med lidt citronsaft, skinke og masser af peber. Servér straks. Opskriften er til 2 personerTIP: Mascarpone kan udskiftes med gedeost.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag