Efterår er lig med indendørshygge og rigeligt med kage. Og disse små bananbrød passer perfekt til eftermiddagshygge på en kold efterårsdag. Her får du opskriften på små bananbrød med hvid chokolade og kokos
20 min4 personer
Tid i alt 30 min
DET SKAL DU BRUGE
3 æg
200 g brun farin
125 g smør
3 bananer
225 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
100 g hvid chokolade
50 g kokosflager
Små rugbrødsforme på 2 dl
3 spsk. smør til formene
Små bananbrød med hvid chokolade og kokos
Varm ovnen op til 180°. Pisk æg med farin, tilsæt smør, og rør godt. Mos bananerne, og rør dem i. Bland mel og bagepulver, og rør det i æggemassen, til det er en ensartet dej. Hak chokolade, og vend det i. Smør formene, fordel dejen i dem, og bag dem midt i ovnen i ca. 20 minutter. Drys bananbrødene med kokosflager, og bag dem yderligere 10 minutter. TIP: Du kan også bage ét stort bananbrød i stedet for. Brug en form på 1½ liter, og bag det i ca. 45 minutter. PRØV OGSÅ: Banankage med mørk chokolade og chokoladecreme