
Salatruller med bøf og miso-mayo
6. juni 20112 bøffer
lidt olie til stegning
salt og peber
ENDVIDERE:
4 spsk. mayonnaise
1 spsk. misopasta (fås f.eks. på (Naturesource.dk)
2 spsk. limesaft
2 spsk. soja
1 spsk. flydende honning
2 spsk. sesamfrø
2 gulerødder i stave
1 agurk i stave
1 hovedsalat, plukket
2 avokadoer skåret i skiver
1 rød chilipeber, hakket
1 lille bundt koriander
1 lille bundt mynte
1 limefrugt i både
TILBEHØR:
evt. ris
Steg bøfferne i olie på en varm pande, eller gril dem på en grillpande. Krydr med salt og peber, og lad dem trække 5 minutter; skær dem derefter i strimler.
Rør imens mayonnaise med misopasta, limesaft, soja, honning og sesamfrø.
Anret kød, gulerødder, agurk, salat, avokado, chili, koriander, mynte og limebåde på et stort fad. Servér straks, og lad hver især omkring bordet selv fylde salatbladene med grønt og kød. Dyp i mayo, og nyd. Servér evt. ris til.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



