Mad

Salatruller med bøf og miso-mayo

6. juni 2011
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er salatruller med bøf og miso-mayo. Få opskriften her

2 bøfferlidt olie til stegningsalt og peberENDVIDERE:4 spsk. mayonnaise1 spsk. misopasta (fås f.eks. på (Naturesource.dk)2 spsk. limesaft2 spsk. soja1 spsk. flydende honning2 spsk. sesamfrø2 gulerødder i stave1 agurk i stave1 hovedsalat, plukket2 avokadoer skåret i skiver1 rød chilipeber, hakket1 lille bundt koriander1 lille bundt mynte1 limefrugt i bådeTILBEHØR:evt. risSteg bøfferne i olie på en varm pande, eller gril dem på en grillpande. Krydr med salt og peber, og lad dem trække 5 minutter; skær dem derefter i strimler.Rør imens mayonnaise med misopasta, limesaft, soja, honning og sesamfrø.Anret kød, gulerødder, agurk, salat, avokado, chili, koriander, mynte og limebåde på et stort fad. Servér straks, og lad hver især omkring bordet selv fylde salatbladene med grønt og kød. Dyp i mayo, og nyd. Servér evt. ris til.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER