
Salade nicoise
19. maj 2010TID: 20 min.
Til 4 personer
Prøv også:
Tun ceviche Tun, svitset med chilimarinadeTeatersnitte - Tun med æg og spinat Tunburger med wasabi-mayonnaise og avocado
Tun, svitset med sesamfrø
2-3 tunbøffer, ca. 300 g i alt
200 g blandede salater
200 g haricot verts
1 bakke cherrytomater - ca. 200 g
8 kogte kartofler
12 kapersbær
50 g sorte oliven
Sennepsdressing:
1 tsk dijonsennep
1 tsk hvidvinseddike
2 spsk olivenolie
Tilbehør:
Groft brød, 200 g
1. Grill tunbøfferne
2 min. på hver side. Tunen skal lige tage farve, men stadig være rå indeni.
2. Skyl salaten, og lad den dryppe af.
3. Nip haricot verts og kog dem i letsaltet vand i 2 min. Afdryp og hæld koldt vand over.
4. Halvér tomaterne, og skær kartoflerne i skiver.
5. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og vend den godt med salaten.
6. Anret salaten med kartofler, bønner, cherrytomater og tun skåret i mindre stykker. Pynt med kapersbær og oliven. Servér med groft brød til.
Energi pr. person 500 kcal. Fordelt på: protein 24%, kulhydrat 49%, fedt 27%