Mad

Pasta med kylling og squash

af Louisa Lorang 15. august 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er pasta med kylling og squash. Få opskriften her

2 kyllingebrysterolie til stegningsalt og peberENDVIDERE:250 g frisk pasta, gernefuldkorns-2 squash3 fed hvidløg i tynde skiverolivenolie125 g ricottasaltcitronsaft50 g revet parmesanSkær kyllingekødet i strimler, og rist det i olie på en varm pande, til det er gennemstegt. Krydr med salt og peber, og sæt det til side.Kog pastaen i rigeligt kogende og saltet vand, til den er al dente. Hæld vandet fra, men gem lidt.Riv imens squashen groft, og rist squash og hvidløg i lidt olivenolie på en stor, varm pande. Kom ricotta og kylling på panden, og lad ricottaen smelte. Tilsæt pastaen og evt. lidt af kogevandet. Smag til med salt og citron.Anret pastaen i store dybe tallerkener. Top med revet parmesan, og servér straks.Opskriften er til 2 personer.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER