Mad
15. august 2011

Pasta med kylling og squash

Ugens onsdagsopskrift er pasta med kylling og squash. Få opskriften her
Af: af Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/41747618a4cc4c11b7007be939468ff0.jpg

Foto: Anders Schønnemann






2 kyllingebryster
olie til stegning
salt og peber

ENDVIDERE:
250 g frisk pasta, gerne
fuldkorns-
2 squash
3 fed hvidløg i tynde skiver
olivenolie
125 g ricotta
salt
citronsaft
50 g revet parmesan

Skær kyllingekødet i strimler, og rist det i olie på en varm pande, til det er gennemstegt. Krydr med salt og peber, og sæt det til side.
Kog pastaen i rigeligt kogende og saltet vand, til den er al dente. Hæld vandet fra, men gem lidt.
Riv imens squashen groft, og rist squash og hvidløg i lidt olivenolie på en stor, varm pande. Kom ricotta og kylling på panden, og lad ricottaen smelte. Tilsæt pastaen og evt. lidt af kogevandet. Smag til med salt og citron.
Anret pastaen i store dybe tallerkener. Top med revet parmesan, og servér straks.
Opskriften er til 2 personer.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/b25976c8bac04439a4c3b76dc17eba24.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/1fbaeebccca049c0aa40bd860dbac72b.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/ee20651abc77404a958966c06286d62e.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/1062d48925114bbf8b62176ecc84b913.jpg

Læs mere om:

Læs også