Pasta med kylling og squash
Foto: Anders Schønnemann
2 kyllingebryster
olie til stegning
salt og peber
ENDVIDERE:
250 g frisk pasta, gerne
fuldkorns-
2 squash
3 fed hvidløg i tynde skiver
olivenolie
125 g ricotta
salt
citronsaft
50 g revet parmesan
Skær kyllingekødet i strimler, og rist det i olie på en varm pande, til det er gennemstegt. Krydr med salt og peber, og sæt det til side.
Kog pastaen i rigeligt kogende og saltet vand, til den er al dente. Hæld vandet fra, men gem lidt.
Riv imens squashen groft, og rist squash og hvidløg i lidt olivenolie på en stor, varm pande. Kom ricotta og kylling på panden, og lad ricottaen smelte. Tilsæt pastaen og evt. lidt af kogevandet. Smag til med salt og citron.
Anret pastaen i store dybe tallerkener. Top med revet parmesan, og servér straks.
Opskriften er til 2 personer.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER