![https://imgix.femina.dk/media/d57ef55fcf6c42c4a4b977b8c0c8ec5b.jpg](https://imgix.femina.dk/media/d57ef55fcf6c42c4a4b977b8c0c8ec5b.jpg?auto=format,compress&fit=min&fp-x=0.5&fp-y=0.5&ar=414:548)
Mad
Pasta med kylling og ansjoser
4. juli 2011af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er pasta med kylling og ansjoser. Få opskriften her
150 g tørret spaghetti
salt
ENDVIDERE:
2 kyllingebryster i strimler
olivenolie
4 ansjoser, hakkede
3 fed hvidløg i tynde skiver
300 g små tomater
salt og peber
1 håndfuld plukket basilikum
revet parmesan
Kog spaghettien i rigeligt saltet vand, til den er al dente. Dræn kogevandet fra, men gem det.
Rist imens kyllingen i olivenolie i en stor, varm gryde. Kom ansjoserne ved, og lad dem "smelte". Tilsæt hvidløget, og lad det lige få en smule farve. Kom pasta og tomater i gryden, og lad det varme med. Tilsæt lidt af pastavandet, og smag til med salt og peber.
Anret pastaen i to store tallerkener, top med basilikum og parmesan, og servér straks.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/3f9bf204b0be4e44a6ff7abe3fad7b43.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/3f9bf204b0be4e44a6ff7abe3fad7b43.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/10b7b2b9e0344286bd13d958273e2ad0.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/10b7b2b9e0344286bd13d958273e2ad0.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/347933ed31744157847ade7993f64ca0.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/347933ed31744157847ade7993f64ca0.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/571d3a37446344ccb7c0b79a96f897d6.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/571d3a37446344ccb7c0b79a96f897d6.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)