Mad
20. februar 2009

Pasta med champignonsauce og bacon

TID: Ca. 25 min.En nem pastasauce, som også kan tilsættes andre svampe end champignoner. Her serveres den med bacon, men det er ikke nødvendigt. Jeg
Af: af Beagle iuel-brockdorff
https://imgix.femina.dk/media/ae5f3572fe7047b4ac4c53e871a80ed2_0.jpg

foto Bjørn Jakobsen

TID: Ca. 25 min.

En nem pastasauce, som også kan tilsættes andre svampe end champignoner. Her serveres den med bacon, men det er ikke nødvendigt. Jeg kan godt lide revet ost til, men vælg selv.

2 små skalotteløg
Ca. 250 g champignoner (eller andre svampe)
1 tsk smør eller olie
1½ dl piskefløde
Salt og peber
Et drys tørret
estragon

Tilbehør:
2 portioner pasta
4 skiver sprødstegt
bacon
Lidt frisk persille
Evt. revet ost

Hak skalotteløgene fint og skær champignonerne i skiver. Smelt smørret på en dyb pande og damp skalotteløgene. Tilsæt champignoner og lad dem svitse til al væske er fordampet.
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Hæld fløden over champignonerne og lad dem koge vildt et par minutter. Smag til med salt, peber og estragon og server saucen over pastaen, drysset med hakket persille og stegt bacon i små stykker. Server evt. revet ost til.

Flere opskrifter

Ærter med bacon og perleløg
Italienske lakseroser med grov pasta

Læs også