
Pasta med brøndkarsepesto & mozzarella
3. januar 2013Bøffelmozzarella er en del dyrere end almindelig mozzarella. Men den er også meget bedre! Til en enkel ret som her er en god mozzarella vigtig,
ca. 2 potter brøndkarse (eller et stort bundt vild brøndkarse)
50 g let ristede pinjekerner
½ fed hvidløg
50 g parmesan
½-1 dl olivenolie
salt
1 tsk. citronsaft
ENDVIDERE
250 g frisk pasta
salt og sort peber
1 bøffelmozzarella, 125 g
TILBEHØR
en skøn blandet salat
Klip eller pluk brøndkarsen groft. Stilkene er ikke så seje, så kom bare dem med i. Blend brøndkarse, pinjekerner, hvidløg og parmesan sammen. Tilsæt olivenolie, og smag til med salt og citronsaft.
Kog pastaen al dente i rigeligt og saltet vand. Dræn vandet fra, men gem lidt. Vend pastaen med halvdelen af pestoen og en smule kogevand. Anret den i dybe, gerne varme tallerkener, og top med mozzarella-brud og et godt skud peber. Servér straks med salat til.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER




Fredag