Mad

Pasta med brøndkarsepesto & mozzarella

af Louisa Lorang 3. januar 2013
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er pasta med brøndkarsepesto & mozzarella. Få opskriften her

Bøffelmozzarella er en del dyrere end almindelig mozzarella. Men den er også meget bedre! Til en enkel ret som her er en god mozzarella vigtig,ca. 2 potter brøndkarse (eller et stort bundt vild brøndkarse)50 g let ristede pinjekerner½ fed hvidløg50 g parmesan½-1 dl olivenoliesalt1 tsk. citronsaftENDVIDERE250 g frisk pastasalt og sort peber1 bøffelmozzarella, 125 gTILBEHØRen skøn blandet salatKlip eller pluk brøndkarsen groft. Stilkene er ikke så seje, så kom bare dem med i. Blend brøndkarse, pinjekerner, hvidløg og parmesan sammen. Tilsæt olivenolie, og smag til med salt og citronsaft.Kog pastaen al dente i rigeligt og saltet vand. Dræn vandet fra, men gem lidt. Vend pastaen med halvdelen af pestoen og en smule kogevand. Anret den i dybe, gerne varme tallerkener, og top med mozzarella-brud og et godt skud peber. Servér straks med salat til. Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag

Onsdag

Torsdag

Fredag