Mad

Pasta a la saltimbocca

af Louisa Lorang 27. juni 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er pasta a la saltimbocca. Få opskriften her

150 g tørret pasta, f.eks.tripoline eller spaghettivand + saltENDVIDERE:1 pakke parmaskinke, ca. 90 golivenolie250 g kalvekød i strimler3 fed hvidløg i tynde skiver1 lille håndfuld salvieblade½ dl masala, sherry el. hvidvinsalt og peberrevet parmesanTILBEHØR:100 g blandet salat200 g små tomater, halverede1 rødløg i tynde skiversalt og peberolivenolie og balsamicoKog pastaen i rigeligt, saltet vand, til den er al dente. Dræn kogevandet fra, men gem lidt.Klip imens skinken i stykker, og rist den i en stor, varm gryde i en smule olivenolie. Kom kalvekødet ved, og steg det ved meget høj varme, så skinken bliver sprød, og kødet brunes. Tilsæt hvidløg og salvie, og derefter vin. Lad det lige koge op. Kom pastaen i, og vend det hele sammen. Tilsæt evt. lidt af kogevandet fra pastaen, og smag til med salt og peber. Anret med parmesan, og servér straks med en stor salat af salat, tomater, løg og olie-eddike.Opskriften er til 2 personer.OBS: HUSK AT SÆTTE 200 GRAM KIKÆRTER I BLØD TIL TIRSDAG!Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER