https://imgix.femina.dk/media/8a4f31ccb05f4334a79454e45ee95e5b.jpg
Mad

Parmaskinke-kanapéer

15. juni 2011
af Consorzio del Prosciutto di Parma
De skønne kanapéer er velegnet både som en let forret eller som "hyggesnacks" en varm sommeraften på terrassen

(6 personer)
12 skiver parmaskinke halveret på langs (Prosciutto di Parma)
Grillede figner svøbt i parmaskinke
6 halverede figner
6 spsk. fintrevet parmesan
Parmarejer med mangosalsa
1 moden mango
1/3 agurk, finthakket
3 spsk. hakket frisk koriander
12 kongerejer uden skal
Tomat og parmaskinke-bruschetta
6 små skiver ristet ciabatta eller baguette
Olivenolie
2 tomater i skiver

Forvarm ovnen (grill) til fignerne med parmaskinke. Dæk fignerne med 1 spsk. parmesan og pak dem ind i to skiver parmaskinke. Grill fignerne i 3-4 minutter.
Bland mango, agurk og koriander til salsaen og fordel den i små skåle. Pak rejerne ind i parmaskinke og grill dem i 2-3 minutter. Serveres med salsaen.
Stænk brødskiverne med olivenolie og læg tomatskiver på. Grill brødskiverne i 1-2 minutter og server dem med parmaskinke på toppen.
Kokkens tip: Gnid brødskiverne med et halvt hvidløgsfed, før der stænkes med olivenolie. Det giver ekstra smag til bruschettaerne.

RELEVANTE LINKS

Nye kartofler med løvstikke
null
https://imgix.femina.dk/legacy/media/32b45acb1eb2447ba4fda939a2912829.jpg

Læs også