Opskrift på pasta ragu med friske tomater
Foto: Bjørn Jakobsen
Pasta ragu med friske tomater (Tid: 15 min.)
Ingredienser pasta ragu med friske tomater
250 g frisk fuldkorns båndpasta200 g hakket oksekød ca. 11%
1 løg
2 fed hvidløg
250 g friske tomater
Salt, peber
1 lille bdt. frisk basilikum
20 g revet parmesan
Fremgangsmåde til pasta ragu med friske tomater
1. Kog pastaen al dente i letsaltet vand som anvist på emballagen.
2. Svits kødet sammen med hakket løg og knust hvidløg. Tilsæt grofthakkede tomater, steg endnu 2-3 min. og krydr med salt og peber.
3. Bland saucen med pasta og basilikum og servér med et godt drys parmesan.
Energi pr. person: 605 kcal.
Fordelt på: protein 26%,
kulhydrat 44%, fedt 30%
Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.