Mad
26. juni 2012

Opskrift på pasta ragu med friske tomater

Sommeren er lig med tomater - her får du en lækker opskrift på pasta ragu med friske tomater
Af: Gitte Heidi Rasmussen
https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/06/26/tomater/pasta-ragu-stor.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen


Pasta ragu med friske tomater (Tid: 15 min.)

Ingredienser pasta ragu med friske tomater

250 g frisk fuldkorns båndpasta200 g hakket oksekød ca. 11%
1 løg
2 fed hvidløg
250 g friske tomater
Salt, peber
1 lille bdt. frisk basilikum
20 g revet parmesan

Fremgangsmåde til pasta ragu med friske tomater
1. Kog pastaen al dente i letsaltet vand som anvist på emballagen.

2. Svits kødet sammen med hakket løg og knust hvidløg. Tilsæt grofthakkede tomater, steg endnu 2-3 min. og krydr med salt og peber.

3. Bland saucen med pasta og basilikum og servér med et godt drys parmesan.

Energi pr. person: 605 kcal.
Fordelt på: protein 26%,
kulhydrat 44%, fedt 30%

Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.

Læs også