https://imgix.femina.dk/media/article/oeldrink.png
Annonce
Mad

Øl-cocktail med passionsfrugt (alkoholfri)

30. oktober 2018
ANNONCE
Brug Carlsberg Nordic Gylden Bryg til at balancere den søde smag i en velkomstcocktail, der sætter stemningen for en aften i godt selskab. Og alle kan drikke med - Carlsberg Nordic er nemlig alkoholfri.

Alkoholfri velkomstdrink

Tid: 10 minutter + afkøling

Antal personer: 4

Saft og skal af 1 usprøjtet limefrugt

1 dl sukker

4 passionsfrugter

Knust is

2 dåser Carlsberg Nordic Gylden Bryg

Sådan gør du

Kog fintrevet limeskal, friskpresset limesaft og sukker sammen i en kasserolle, til sukkeret er smeltet. Tag kasserollen af varmen, og tilsæt frugtkødet fra passionsfrugterne. Lad passionsfrugtsiruppen køle helt af. Si siruppen, og fordel den i 4 glas sammen med lidt knust is. Hæld Carlsberg Gylden Nordic Bryg over, og servér straks.

Mad, der spiller på alle tangenter

De bedste retter er dem, der virkelig smager af noget. Og hvor de fleste af os er gode til at huske salt, sødt og også ofte surt, glemmer vi nogle mange det letbitre element – og det er synd, for det kan være den lille tilføjelse, der gør den store forskel for smagen. Øl er en rigtig god smagsgiver, som tilfører både fyldighed, krydderi og en delikat bitterhed til den ret, du bruger den i. Vælger du en af de alkoholfrie varianter fra Carlsberg Nordic, får du alle kvaliteterne fra en god øl, men uden alkoholen. Så kan alle spise med.

Carlsberg Nordic Gylden Bryg

Kan en øl smage fyldigt og mildt af humle, selv om den ikke indeholder alkohol? Ja! Det er Carlsberg Nordic Gylden Bryg beviset på. Den gyldensmukke pilsnerøl er afbalanceret, let og frisk og oplagt til retter med lyst kød eller fisk - eller som her ingrediens i en frisk velkomstdrink.

Læs mere om Carlsberg Nordic her

Læs også