![https://imgix.femina.dk/media/3074048b3a4c467b91d133920ed1de3d.jpg](https://imgix.femina.dk/media/3074048b3a4c467b91d133920ed1de3d.jpg?auto=format,compress&fit=min&fp-x=0.5&fp-y=0.5&ar=414:548)
Nudelsuppe med kylling
8. november 2010
200 g blandede svampe
lidt olie til stegning
1 liter vand
15 g ingefær, skrællet og i
tynde strimler
2 spsk. rød karrypasta
2 tsk. sukker
¼ dl limesaft
3 spsk. fiskesauce
ENDVIDERE:
2 kyllingebryster
100 g nudler, gerne udon-
1 porre i skiver
50 g babyspinat
½ bundt koriander, plukket
1 spsk. sesamfrø
Rist svampene i lidt olie i en stor gryde.
Kom 1 liter vand, ingefær, rød karry, sukker, limesaft og fiskesauce i gryden, og lad det koge op.
Skær kyllingebrysterne i strimler, og kom dem i den varme suppe. Lad dem koge i 10-12 minutter, eller til de er gennemtilberedte. Kom nudlerne i, og lad dem koge med i de sidste 5-7 minutter. Tilsæt porre, og tag gryden af varmen. Smag til.
Anret spinaten i to varme skåle, og hæld suppen over. Top med koriander og sesam, og servér straks.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/2099ec6facc346178f1d3471b96f7247.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/2099ec6facc346178f1d3471b96f7247.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/af7af76f05674030a0c6988343489b80.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/af7af76f05674030a0c6988343489b80.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/8eae5af23e37488c81e2b20c16cb5444.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/8eae5af23e37488c81e2b20c16cb5444.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/9e309821d6d846e7ba3115dfc381fe21.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/9e309821d6d846e7ba3115dfc381fe21.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)