Nudelsuppe med kylling

Foto: Anders Schønnemann
200 g blandede svampe
lidt olie til stegning
1 liter vand
15 g ingefær, skrællet og i
tynde strimler
2 spsk. rød karrypasta
2 tsk. sukker
¼ dl limesaft
3 spsk. fiskesauce
ENDVIDERE:
2 kyllingebryster
100 g nudler, gerne udon-
1 porre i skiver
50 g babyspinat
½ bundt koriander, plukket
1 spsk. sesamfrø
Rist svampene i lidt olie i en stor gryde.
Kom 1 liter vand, ingefær, rød karry, sukker, limesaft og fiskesauce i gryden, og lad det koge op.
Skær kyllingebrysterne i strimler, og kom dem i den varme suppe. Lad dem koge i 10-12 minutter, eller til de er gennemtilberedte. Kom nudlerne i, og lad dem koge med i de sidste 5-7 minutter. Tilsæt porre, og tag gryden af varmen. Smag til.
Anret spinaten i to varme skåle, og hæld suppen over. Top med koriander og sesam, og servér straks.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



