Mocca eclairs
Foto: Bjørn Jakobsen
Mocca eclairs
Det skal du bruge til mocca eclairs:
(14 stk.)
120 g smør
2 dl vand
150 g mel
4 æg
2½ dl piskefløde
1 spsk flormelis
1 spsk pulverkaffe
Glasur rørt af flormelis, pulverkaffe og vand
Var du vild med de eclairs? Så prøv også disse fem andre lækre kager
Sådan laver du mocca eclairs:
Smelt smørret i en gryde sammen med vandet. Kom melet i og slå dejen sammen med en grydeske, til den er sammenhængende og slipper grydekanten. Afkøl lidt.
Pisk æggene sammen og rør i dejen, lidt efter lidt, til dejen er glat.
Sprøjt dejen ud med en riflet tylle med god afstand på en bageplade. Bag ved 200 grader i 25-30 min. Ovndøren må IKKE åbnes de første 20 min.
Klip et lille hul i vandbakkelserne, når de kommer ud. Afkøl. Pisk fløden og vend flormelis og kaffe i.
Fyld cremen i kagerne og pynt med glasur.
Vi er vilde med vandbakkelser - prøv også vores opskrift på kartoffelkager
Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.