Mad
17. februar 2009

Marineret sild med rødbede-porrecreme

TID: ca. 20 min.Et stykke med sild er altid populært. Server silden med en rødbede-porrecreme - fantastisk enkelt og rigtig lækkert.50 g syltede
Af: Lone Kjær
https://imgix.femina.dk/media/c4de9ad64e764b828fd34ef12f62d9c6.jpg

Foto Bjørn Jakobsen

TID: ca. 20 min.

Et stykke med sild er altid populært. Server silden med en rødbede-porrecreme - fantastisk enkelt og rigtig lækkert.

50 g syltede rødbeder
1 porre
4 kviste persille
4 kviste dild
2 dl fromage frais
1 spsk let mayonnaise
Salt og peber
200 g marinerede hvide sild
1 hjertesalat
4 tykke skiver rugbrød
a 75 g

1. Hak de syltede rødbeder og snit porren - tag lidt fra til pynt. Hak persille og dild - og gem lidt dild til pynt.

2. Rør fromage frais med mayonnaise og smag til med salt og peber. Vend syltede rødbeder, porre, persille og dild i cremen.

3. Afdryp silden og skær fileterne i mundrette stykker.

4. Skyl salaten og anret den på rugbrød med rødbede-porrecreme og sild. Top med resten af porrerne og pynt med dild.

Energi pr. person: 360 kcal. Fordelt på: protein 17%, kulhydrat 59%, fedt 24%

Læs også