Marineret sild med rødbede-porrecreme
Foto Bjørn Jakobsen
TID: ca. 20 min.
Et stykke med sild er altid populært. Server silden med en rødbede-porrecreme - fantastisk enkelt og rigtig lækkert.
50 g syltede rødbeder
1 porre
4 kviste persille
4 kviste dild
2 dl fromage frais
1 spsk let mayonnaise
Salt og peber
200 g marinerede hvide sild
1 hjertesalat
4 tykke skiver rugbrød
a 75 g
1. Hak de syltede rødbeder og snit porren - tag lidt fra til pynt. Hak persille og dild - og gem lidt dild til pynt.
2. Rør fromage frais med mayonnaise og smag til med salt og peber. Vend syltede rødbeder, porre, persille og dild i cremen.
3. Afdryp silden og skær fileterne i mundrette stykker.
4. Skyl salaten og anret den på rugbrød med rødbede-porrecreme og sild. Top med resten af porrerne og pynt med dild.
Energi pr. person: 360 kcal. Fordelt på: protein 17%, kulhydrat 59%, fedt 24%