
Liv
Tid: 30 min.
Portionen giver 20 stk.
150 g rå marcipan
(fx Summerbird)
2 spsk afkølet stærk kaffe
75 g mørk chokolade
(fx Valrhona Caraque 56%)
50 g kvalitets-kakaopulver (fx Valrhona)
1. Del marcipanen i mindre stykker og ælt den sammen med kaffen. Tril marcipanen til 20 kugler. Marcipanen er lidt klistret, så form den skødesløst.
2. Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Dyp kuglerne i chokoladen og tril dem efterfølgende i kakaopulver. Stil trøflerne på bagepapir, til de er stivnet. Opbevar trøflerne på køl.
Energi pr. stk.: 70 kcal.
Fordelt på:
protein 10%
kulhydrat 43%
fedt 47%.
Læs mere om:
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.