Mad

Madplan for hele ugen. Uge 36 - 2011

af Louisa Lorang 5. september 2011
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på kylling med sommermos og radisesalat, pasta med broccoli og laks og skinkesnitsel med søde kartofler

MANDAGKylling med sommermos og radisesalatFå opskriften her

TIRSDAGGrov risotto med svampeFå opskriften her

ONSDAGHakkebøffer med rødbede-taboulehFå opskriften her

TORSDAGPasta med broccoli og laksFå opskriften her

FREDAGSkinkesnitsel med søde kartoflerFå opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT: 1 rød chilipeber1 limefrugt2-3 økologiske citroner1 bundt radiser1 bundt dild1 potte brøndkarserosmarinevt. timian1 lille bundt koriander1 bundt bredbladet persille100 g blandet salat200 g rucola1 bundt forårsløg400 g blandede svampe2 majskolber400 g broccoli600 g kartofler2 mellemstore rødbeder3 søde kartoflerKOLONIALVARERcouscousgryngrove risottoris KØL OG FRYS: 250 g frisk pasta250 g ricotta100 g røget laks (i skiver)2 kyllingebryster400 g hakket oksekød2 skinkesnitslerTJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenoliestegeolieeddikesalt, flagesalt, peberhvidvin1 løg6 fed hvidløggrøntsagsbouillon (gerneHerbamare)sesamfrøparmesansmør