Aftensmad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 18. april 2013
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på kylling & blomkål i butter curry, krebinetter med lun hjertesalat og lammekoteletter med boghvede-tabouleh. Se hele ugens madplan her

Denne uges madplan består af:

Mandag: Kyllingebryst med rabarber-chutney og peberrods-tzatziki - Få opskriften her

Tirsdag: Kylling og blomkål i butter-chutney - Få opskriften her

Onsdag: Krebinetter med lun hjertesalat - Få opskriften her

Torsdag: Ristet torskerogn med peberrods-yoghurt - Få opskriften her

Fredag: Lammekoteletter med boghvede-tabouleh - Få opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT300 g rabarber2 æbler2 økocitroneringefær1 grøn chilipeberpeberrodmyntekoriander1 bundt forårsløg1 bundt bredbladet persille4 hjertesalater1 bundt radiser2 tomater1 agurk1 blomkålsalatkartofler

KOLONIALVARER1 dåse hakkede tomater (400 g)evt. groft brødboghvedemangochutney

KØL OG FRYSgræsk yoghurt 10 %150 g feta300 g hakket svinekød1 kylling4-6 lammekoteletter

KØB HOS FISKEHANDLEREN TORSDAG400 g torskerogn (kogt eller rå)

TJEK DESUDEN AT DU HARolivenolieolie til stegningæbleeddikesalt, peberrørsukkerknust spidskommengurkemejegaram masalaflydende honningdijonsennepfuldkornsris3 fed hvidløg3 løgsmør