Mad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 27. december 2012
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på grøntkålssuppe med sprødt drys, hakkebøffer med rødbedesalat og spicy nudelsuppe med rejer

 

MANDAGGrøntkålssuppe med sprødt drys

Få opskriften her

 

TIRSDAGTeriyaki-oksekødssalat

Få opskriften her

 

ONSDAGKylling med quinoa-tabouleh

Få opskriften her

 

TORSDAGHakkebøffer med rødbedesalat

Få opskriften her

 

FREDAGSpicy nudelsuppe med rejer

Få opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN 

FRUGT OG GRØNT:1 stilk citrongræsingefærchili1 bundt koriander3 limefrugter1 citron1 granatæble2 tomaterevt. grøn salat100 g blandet salat1 bundt forårsløgmyntebredbladet persilletimian750 g kartofler300 g grønkål2 aflange rødbeder (ca. 400 g)

KOLONIALVARER:250 g mandlergrøntsagsbouillonteriyaki-sauceglasnudlerrisnudlerquinoagroft brød

  KØL OG FRYS:feta150 g rå rejer2 kyllingebryster1 l lys hønsefond300 g oksekød (filet eller mørbrad)400 g hakket oksekød

TJEK DESUDEN AT DU HAR: olie til stegningolivenoliesherryeddike (eller balsamico)salt, peber, sukker1 løg2 fed hvidløgsesamfrøflydende honningrød karry