Mad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 30. maj 2011
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på oksespyd med tomat-mynte-relish, salat med melon, parmaskinke og blå dressing og pasta med asparges og kammuslinger

 

MANDAGKylling med mormorsalat de luxe

Få opskriften her

 

TIRSDAGOksespyd med tomat-mynte-relish

Få opskriften her

 

ONSDAGGrov megamaki med røget tofu

Få opskriften her

 

TORSDAGSalat med melon, parmaskinke og blå dressing

Få opskriften her

 

FREDAGPasta med asparges og kammuslinger

Få opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT:2 citroner1 limefrugt1 salathoved300 g blandet salat1 radicchiosalatbabyspinat1 lille bundt mynte2 bundter grønne asparges a 250 g1 bundt forårsløg1 agurk1 netmelon3 tomater½ kg kartofler

KØL OG FRYS:piskeflødecremefraiche 18 %blå ost, gerne Blå Kornblomst250 g fettuccine275 g røget tofu (fås i helsekosten)2 kyllingebryster8-10 skiver parmaskinke400 g hakket oksekød

KØB HOS FISKEHANDLEREN FREDAG200 g kammuslinger

  KOLONIALVARERbulgurrugbrød½ daggammelt brødpeanutsnori (tangplader)gari (syltet ingefær)wasabi (peberrodspasta)

TJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenoliestegeolieæbleeddikesalt, peber, sukkermeltørret oreganochiliflager2 fed hvidløg1 løg2 rødløggrove rissojadijonsennep1 ægsmør