Mad

Lynstegt svinekød med spidskål

af Louisa Lorang 17. maj 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er lynstegt svinekød med spidskål. Få opskriften her

300 g svinekød i strimlerlidt olie til stegning1 tsk. sukker1 løg i både2 fed hvidløg i skiver3 spsk. østerssauce1 spsk. fiskesauce1 rød chili i skiver (medeller uden kerner)½ spidskål i strimler50 g ristede cashewnødder,hakkedeTILBEHØR:sød chilisauce150 g nudler (gerne sobanudlerkogt efter anvisningen påpakken)Brun kødet i lidt olie i en varm wok. Det skal være næsten gennemstegt. Kom sukkeret på, og tilsæt løg og hvidløg. Kom østerssauce, fiskesauce, chili og spidskål ved, og lad det varme i nogle minutter. Servér straks med et drys cashewnødder, sød chilisauce og nudler til.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER