![https://imgix.femina.dk/media/3bb402d5ac5a4fcb97e94859c2a0c734.jpg](https://imgix.femina.dk/media/3bb402d5ac5a4fcb97e94859c2a0c734.jpg?auto=format,compress&fit=min&fp-x=0.5&fp-y=0.5&ar=414:548)
Mad
Lynstegt svinekød med spidskål
17. maj 2010af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er lynstegt svinekød med spidskål. Få opskriften her
300 g svinekød i strimler
lidt olie til stegning
1 tsk. sukker
1 løg i både
2 fed hvidløg i skiver
3 spsk. østerssauce
1 spsk. fiskesauce
1 rød chili i skiver (med
eller uden kerner)
½ spidskål i strimler
50 g ristede cashewnødder,
hakkede
TILBEHØR:
sød chilisauce
150 g nudler (gerne sobanudler
kogt efter anvisningen på
pakken)
Brun kødet i lidt olie i en varm wok. Det skal være næsten gennemstegt. Kom sukkeret på, og tilsæt løg og hvidløg. Kom østerssauce, fiskesauce, chili og spidskål ved, og lad det varme i nogle minutter. Servér straks med et drys cashewnødder, sød chilisauce og nudler til.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/6f6b6c33dcc04545a3e6edfa4a4080d5.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/6f6b6c33dcc04545a3e6edfa4a4080d5.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/50858107589f44f59ee8a016b4c3785d.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/50858107589f44f59ee8a016b4c3785d.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/21c66298818f4eb18980cc29145d67b2.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/21c66298818f4eb18980cc29145d67b2.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/e5c525dcde7c4e98b580aab86f36a007.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/e5c525dcde7c4e98b580aab86f36a007.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)