Mad

Løvstikke-krebinetter

af Louisa Lorang 21. marts 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er løvstikke-krebinetter. Få opskriften her

½ dl løvstikkeblade (løst pakket)1 håndfuld bredbladet persille400 g hakket svinekødsalt og peberlidt mel1 æg, pisketraspolie til stegningTILBEHØR:200 g grønne bønner1 spsk. æbleeddike1 spsk. olivenolie1 spsk. hakket skalotteløg25 g valnødder, hakkede500 g ristede kartofler100 g blandet salatlidt mere olie og eddikeHak løvstikke og persille. Rør kødet med salt, peber, løvstikke og persille, og form 4 krebinetter. Vend dem i mel, æg og rasp, og steg dem i olie på en varm pande.Nip imens enderne af bønnerne, og damp dem i 3-5 minutter i kogende saltet vand, til de er tilberedte, men stadigvæk har bid. Dræn vandet fra bønnerne. Rør eddike, olie og skalotteløg sammen, og vend valnødder og de varme bønner med dressingen.Servér krebinetter med bønner, ristede kartofler og salat vendt med lidt olie og eddike.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER