
Couscous smager ikke af så meget i sig selv, men tager smag af det, den blandes med og er helt perfekt til lammekoteletter. Og så er der aftensmad til hele familien på bare 25 minutter
1. Couscoussalat: Hæld couscous i en skål, og hæld kogende vand over, så det lige dækker. Dæk skålen med alufolie, og lad couscoussen trække i ca. 15 minutter. Riv og pres citronen. Rør citronsaft, citronskal, olivenolie, salt og peber i skålen med couscous – brug en gaffel, så grynene skilles ad. Hak mynte. Skær eller klip abrikoser i fine strimler. Bland mynte og abrikoser med pistacienødder og couscous.
Lammekoteletter: Steg lammekoteletterne på en varm pande i lidt olivenolie i 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Servér lammekoteletter med couscoussalat og evt. groft brød.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Pasta med koriander-mynte-pesto – Få opskriften her
Omelet med parmaskinke, tomater og purløg – Få opskriften her