Mad

Lamme-koteletter med couscous-salat

af Louisa Lorang 13. december 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er lammekoteletter med couscoussalat. Få opskriften her

2-4 lammekoteletterlidt olie til stegningsalt og peber1½ dl couscousgryn1 tsk. salt3½ dl kogende vand1 spsk. flydende honning2 spsk. æbleeddike3 spsk. olivenolie75 g ristede cashewnødder, hakkede50 g ristede pistaciekerner, hakkede½ bundt forårsløg, hakket100 g babyspinatKom couscous og salt i en skål. Hæld kogende vand over, og dæk skålen med film. Lad couscoussen trække i 10 minutter. Rør imens honning, eddike og olie sammen. Rør i couscoussen med en gaffel, så grynene ikke klumper sammen. Lad den lige dampe af, og vend den så med cashewnødder, pistaciekerner, forårsløg og dressing. Smag salaten til med salt, og vend spinat i lige inden servering.Steg koteletterne i lidt olie på en meget varm pande i 2-4 minutter på hver side. Krydr dem med salt og peber, og servér straks med couscoussalat til.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER