Mad

Kyllingepie med spinat og persillerødder

af Louisa Lorang 17. januar 2013
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er kyllingepie med spinat og persillerødder. Få opskriften her

Persillerødderne smelter nærmest sammen med ricottaen og giver en skøn, cremet sauce.2 kyllingebryster i strimlerlidt olie til stegning2 persillerødder, skrællede og revne200 g babyspinat100 g ricottasalt og peber1 rulle butterdejæg til penslingTILBEHØR:en stor salatBrun kyllingekødet i lidt olie på en varm pande. Kom persillerødder ved, og lad det hele stege mørt. Tilsæt spinat, og lad den falde sammen. Kom ricotta på panden, og lad det hele simre i 1 minuts tid. Smag til med salt, og fyld det hele i et ovnfast fad. Dæk formen med butterdej. Luk dejkanterne om formen, og skær små lufthuller i midten.Bag tærten ved 200° i 20-25 minutter.Servér tærten med masser af salat. Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag

Tirsdag

Torsdag

Fredag