Mad
22. september 2009

Kyllingefrikadeller med ingefær

Disse skønne kyllingefrikadeller med ingefær er fryseegnede, så lav gerne dobbelt portion.
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
Kyllingefrikadeller med ingefær

Denne opskrift er til ca. 2 personer

Det skal du bruge til kyllingefrikadeller med ingefær

250 g hakket kylling (eller kalkun)
Salt og peber
1 spsk meget finthakket
citrongræs
2 kaffir limeblade
2 forårsløg
Lidt chili
1 dl rasp
1 æg
1 lille dåse kokosmælk, 165 ml
Olie til stegning

Prøv også: Kyllingefrikadeller med quinoasalat med jordbær

Sådan laver du kyllingefrikadeller med ingefær

Rør kødet med salt og peber og tilsæt citrongræs, smuldrede kaffir limeblade, hakkede forårsløg og lidt chili.

Rør farsen grundigt sammen med rasp, æg og kokosmælk og form den til frikadeller, som steges på en pande i olie.

Server fx med nudler og grøntsager.

Prøv også: Rejer på spyd marineret i ingefær og citron

Prøv flere hovedretter her

Læs også