Mad
22. september 2009Kyllingefrikadeller med ingefær
Disse skønne kyllingefrikadeller med ingefær er fryseegnede, så lav gerne dobbelt portion.
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
Denne opskrift er til ca. 2 personer
Det skal du bruge til kyllingefrikadeller med ingefær
250 g hakket kylling (eller kalkun)
Salt og peber
1 spsk meget finthakket
citrongræs
2 kaffir limeblade
2 forårsløg
Lidt chili
1 dl rasp
1 æg
1 lille dåse kokosmælk, 165 ml
Olie til stegning
Prøv også: Kyllingefrikadeller med quinoasalat med jordbær
Sådan laver du kyllingefrikadeller med ingefær
Rør kødet med salt og peber og tilsæt citrongræs, smuldrede kaffir limeblade, hakkede forårsløg og lidt chili.
Rør farsen grundigt sammen med rasp, æg og kokosmælk og form den til frikadeller, som steges på en pande i olie.
Server fx med nudler og grøntsager.