Mad

Kyllingebryst med spaghetti og cherry-tomater

26. april 2010
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er skøn kyllingbryst med spaghetti. Få opskriften her

2 kyllingebrysterlidt olie til stegningsalt og peberENDVIDERE:150 g spaghetti (gerne grov)salt og lidt ekstrajomfruolivenolie1 lille rødløg i tynde skiver2 fed hvidløg i tynde skiver250 g små tomaterlidt olie til stegningca. ½ dl kogevand1 lille håndfuld basilikumsalt og peberrevet parmesanRist kyllingebrysterne i en smule olie på en varm pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber.Kog imens pastaen i letsaltet vand tilsat lidt olie, til den er al dente. Dræn vandet fra, men gem lidt. Sautér løg, hvidløg og tomater i lidt olie i en dyb pande. Kom pastaen ved og en smule af kogelagen. Lad det simre i et par minutter, til tomaterne sprækker. Krydr med basilikum, og smag til med salt og peber.Servér straks med kylling og et drys parmesan.Opskriften er til to personer,

Få indkøbslisten her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

madplan
madplan
Ugens madplan
madplan