Mad

Kylling med grønne bønner i panangkarry

8. december 2011
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er kylling med grønne bønner i panangkarry. Få opskriften her

Der er stor forskel på, hvor stærk en færdigkøbt karrypasta er, så smag til. Kan du ikke skaffe panangkarry, kan du lave retten med rød karry.

1-2 spsk. panangkarry, eller efter smaglidt olie til stegning1 dåse kokosmælk, 400 ml4 limeblade1-2 tsk. sukkersaft af 1 limefrugt2 kyllingebryster250 g grønne bønner2-3 spsk. fiskesauce1 potte sød basilikum

TILBEHØR:kogte grove ris

Rist karryen af i lidt olie i en stor gryde eller wok. Lad den stege i et minuts tid, eller til den dufter. Kom kokosmælk, limeblade, lidt sukker og lidt limesaft på, og lad det simre i 10-15 minutter.Skær kyllingen i strimler, og kom dem i karryen. De skal simre med i ca. 10 minutter, eller til de er gennemtilberedt. Nip enderne af bønnerne, og kom dem med i gryden de sidste 5 minutter. Smag til med sukker, limesaft og fiskesauce. Vend sød basilikum i, og servér straks med kogte ris.Opskriften er til 2 personer.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER