
Bagte søde kartofler:
Tænd ovnen på 200°. Skyl de søde kartofler, og prik huller i dem med en gaffel. Sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 45-60 minutter, til de er helt møre.
Bland de to slags kød, og form det til 4 bøffer. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken. Bland rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken. Vend først bøfferne i æg og dernæst i rasp. Steg krebinetterne i smør på en pande, til de er gyldne og gennemstegte.
Cremefraichedressing:
Pil og pres hvidløg, og riv citronskallen fint. Rør det sammen med citronsaft, cremefraiche, salt og peber.
Bagte søde kartofler, fortsat:
Skær et snit i de søde kartofler, og top dem med cremefraichedressing og persille. Servér med krebinetter.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Kyllingelår med waldorfsalat – få opskriften her
Onsdag: Pasta med grønkålspesto og grønkålschips – få opskriften her
Torsdag: Medisterfrikadeller med lun kartoffelsalat – få opskriften her
Fredag: Kålsalat med appelsinglaseret andebryst – få opskriften her