
Italiensk burger med pancetta og gorgonzola
16. september 2010TID: 40 MIN.
Til 4 personer
Prøv også:
Mini pizzaer med svampe, spinat og fetaBlue cheese okseburger med ovnstegte kartoflerTunburger med wasabi-mayonnaise og avocadoLækre hjemmelavede pizzaerItaliensk panforte med chokolade
600 g hakket oksekød
1 tsk oregano
1 tsk hakket frisk
basilikum
4 skiver pancetta
4 ciabattaboller
4 tykke skiver mozzarella
4 tomatskiver
En håndfuld rucola
4 spsk mayonnaise
4 spsk gorgonzola
Bland oksekødet med oregano og basilikum og form kødet til 4 bøffer.
Steg pancettaen sprød.
Rist brødet i ovnen eller på en brødrister.
Lav en burger ved at lægge en bøf på bundskiven af bollen.
Læg 1 stykke pancetta, 1 skive mozzarella, 1 tomatskive og lidt rucola oven på.
Bland mayonnaisen med gorgonzola og smør den på låget af bollen.
Læg toppen på burgeren og giv den et klem.
Server gerne med ovnstegte kartofler
Ovnstegte kartofler med rosmarin
TID: 5 MIN. + STEGETID
1 kg kartofler
2 kviste rosmarin
Salt og peber
5-6 spsk olivenolie
Opvarm ovnen til 200 grader.
Vask og skær kartoflerne i både.
Klip rosmarinen i mindre stykker og drys den over kartoflerne.
Krydr med salt og peber og hæld olivenolien over.
Steg kartoflerne i ovnen i 45-50 min.