tacos
Hovedretter

Tacos med paneret avocado, vagtelæg og tomatsalsa

Vagtelæg giver små yndige spejlæg og gør hele retten til en luksuriøs lille sag. Her får du opskriften på tacos med paneret avocado, vagtelæg og tomatsalsa

Tacos med paneret avocado, vagtelæg og tomatsalsa

Tid: 30 minutter

Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
3 modne avocadoer
1 dl hvedemel
1 tsk. cayennepeber
2 æg
2 dl pankorasp
olie til stegning
salt
12 vagtelæg
 
 
TOMATSALSA
1 rødløg
1 fed hvidløg
12 cherrytomater
1 frisk grøn chili
saft af 1 limefrugt
3 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
 
TIL SERVERING
12 små majstortillaer
1 håndfuld frisk koriander
2 limefrugter
 
PRØV OGSÅ: Fuldkorns-tacos med stegt fisk og grøntsager
 

Opskrift - sådan laver du tacos med paneret avocado, vagtelæg og tomatsalsa

 
1. TOMATSALSA: Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skyl og hak cherrytomater fint. Rens chilien, og hak den fint. Vend de nævnte ingredienser sammen, og smag salsaen til med limesaft, olie, salt og peber.
 
2. Del avocadoerne i 4 både hver, og fjern skal og sten. Vend først avocadobådene i mel krydret med cayennepeber, derefter i sammenpisket æg og til sidst i pankorasp. Steg avocadoerne i 3-4 minutter i olie på en pande, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Krydr med salt. Lav små spejlæg af vagtelæggene. 
 
3. SERVERING: Anret majstortillaer med avocadobåde og tomatsalsa, vagtelspejlæg, plukket koriander og lime skåret i både.
 
PRØV OGSÅ: Mexicanske madpandekager med kødsauce