Hovedretter

Salat med kylling og tang

Ugens tirsdagsopskrift er salat med kylling og tang. Få opskriften her







2-3 plader noritang
rigelig olie til stegning
salt
2 kyllingebryster
lidt olie til stegning
salt
ENDVIDERE:
4 spsk. limesaft
1 spsk. soja
1 spsk. flydende honning
100 g babyspinat
2 avokadoer i terninger
1 rødløg i tynde skiver
1 spsk. ristede sesamfrø
TILBEHØR:
gari (syltet sushi-ingefær)
groft brød
Klip tangen i strimler, og steg den i olie i en varm wok. Den skal bare have ½-1 minut. Lad den dryppe af på køkkenrulle, og drys med salt.
Steg kyllingebrysterne i olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt; lad dem køle lidt af, og skær dem i skiver.
Rør imens limesaft, soja og honning sammen, og vend spinat, avokado og løg sammen med dressingen.
Anret salaten med kylling, tang, sesamfrø og gari, og servér straks med groft brød til.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER


Mandag OnsdagTorsdagFredag

Læs mere om: