minestronesuppe
Hovedretter

Minestronesuppe med grønt og kødboller

Gør den klassiske minestronesuppe endnu bedre med smagfulde kødboller. Her får du opskriften på minestronesuppe med grønt og kødboller

Minestronesuppe med grønt og kødboller til 4 personer

Tid: 25 minutter
 
DET SKAL DU BRUGE TIL MINESTRONESUPPE
2 porrer
3 stilke bladselleri
4 gulerødder
1½ l god grøntsagsbouillon
100 g pasta, f.eks. macaroni
100 g frisk babyspinat
 
KØDBOLLER
500 g hakket kalv og flæsk
1 tsk. salt
friskkværnet peber
1 æg
3 spsk. rasp
1 spsk. tørret oregano
2 spsk. friskrevet parmesan
1 fed hvidløg
 
PYNT
1 bundt brøndkarse
evt. 1 bakke rød skovsyre
 
PRØV OGSÅ: Fyldig minestronesuppe med sprød parmaskinke
 

Opskrift - sådan laver du minestronesuppe med grønt og kødboller

 
1. Kødboller: Rør kødet med salt, peber, æg, rasp, oregano, parmesan og presset hvidløg. Lad farsen hvile på køl i 10 minutter. Form farsen til små kødboller.
 
2. Rens porrerne, og hak dem fint. Rens bladselleri, skræl gulerødder, og skær begge dele i meget små tern. Bring bouillon i kog i en gryde, og læg grøntsager og kødboller i den kogende gryde. Skru ned for varmen, og tilsæt pasta. Lad suppen simre i 12-15 minutter. Skyl spinaten, og vend den i suppen lige før servering.
 
3. Pynt minestronesuppe med brøndkarse og evt. skovsyre.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Dampet laks med artiskokhjerter og edamamebønner - Få opskriften her

Onsdag: Frittata med aspargesbroccoli og chorizo - Få opskriften her

Torsdag: Risotto med edamamebønner, porrer og gulerødder - Få opskriften her

Fredag: Cæsarsalat med asparges - Få opskriften her