madplan
Hovedretter

Madplan: Torsk, tærte og suppe

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have dampet torsk med græskar og feta, blomkålstærte med champignon og italiensk suppe med skært oksekød. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Dampet torsk med græskar og feta - Få opskriften her

Tirsdag: Fyldte auberginer med quinoa og romesco - Få opskriften her

Onsdag: Massaman chicken curry - Få opskriften her

Torsdag: Blomkålstærte med champignon - Få opskriften her

Fredag: Italiensk suppe med skært oksekød - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK
800 g torskefilet
500 g kyllingebrystfilet
500 g skært oksekød
200 g pancetta (eller bacon)
 
FRUGT OG GRØNT
1 kg kartofler
½ kg søde kartofler
½ kg rødbeder eller andre rodfrugter
1 rødløg
3 løg
8 fed hvidløg
½ frisk rød chili
1 hokkaidogræskar
2 fennikler
4 auberginer
3 røde peberfrugter
1 lille blomkål
250 g brune champignoner
1 usprøjtet citron
100 g blandet grøn salat
1 potte frisk koriander
1 potte frisk timian 
1 potte frisk rosmarin
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
1 dl piskefløde
150 g feta
25 g parmesan
½ dl græskarkerner
1 dl quinoa
250 g ricotta
½ tsk. røget paprika
1 tsk. æblecidereddike
50 g mandler
5 æg
1 æg
1 æggehvide
1 dl sødmælk
1 l grøntsagsbouillon
4 dl brune ris
1 spsk. kokosolie (eller anden olie til stegning)
2 tsk. kokossukker (eller anden type sukker)
1 dåse kokosmælk
2 spsk. fiskesauce
50 g saltede peanuts
2 spsk. gul karrypasta
250 g havregryn
4 laurbærblade
5 dl rødvin
2 dåser hakkede tomater
140 g koncentreret tomatpuré
½ liter oksebouillon
1 groft brød
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE 
salt og friskkværnet peber
olivenolie
smør til stegning